Авторизация

Президент провів зустріч з Прем'єром провінції Онтаріо

Президент України Петро Порошенко під час робочого візиту до Канади провів зустріч з Прем'єром провінції Онтаріо Кетлін Винн.


Глава держави відзначив важливу роль українців, яку вони відіграють в Канаді, сприяючи розвитку цієї держави. У свою чергу Прем'єр Кетлін Винн зауважила, що українська громада відіграє важливу роль й для Онтаріо, оскільки вони складають 8% населення провінції.


Кетлін Винн також розповіла про інформування населення провінції щодо Голодомору в Україні. Петро Порошенко повідомив про наміри громади Онтаріо наступного року відкрити у провінції монумент пам'ятті жертв Голодомору. Раніше провінція Онтаріо визнала Голодомор геноцидом українського народу.


Співрозмовники домовилися про налагодження тісної співпраці щодо освіти, в тому числі інклюзивної. Як відзначила Прем'єр Винн провінція Онтаріо, як і Канада, вважається лідером у світі у запровадженні стандартів інклюзивної освіти.


Президент також запросив до України експертів з Онтаріо з впровадження телемедицини.


Петро Порошенко та Кетлін Винн також обговорили питання пожвавлення економічної співпраці між провінцією Онтаріо та українськими регіонами. Серед іншого було відзначено великі можливості для обох країн у сфері ІТ.


Президент провів зустріч з Прем'єром провінції Онтаріо

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?