Авторизация

Луковица держави: Канада є одним із лідерів у підтримці України

Президент Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорили питання проведення реформ в Україні, в тому числі реформування Збройних Сил України та приведення їх до стандартів НАТО.


«Прем'єр-міністр та я обговорили прагнення України до НАТО та нашу роботу щодо забезпечення повної відповідності Збройних Сил України стандартам Альянсу. Я хочу ще раз підтвердити – двері Альянсу повинні бути відкритими для України» - заявив Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів.


«Ми говорили про реформи в Україні і я ціную, що Україна залишається однією з пріоритетних країн для міжнародної допомоги Канади. Дозвольте мені відзначити, що Канада є одним із лідерів з підтримки України, яку ми так високо цінуємо», - наголосив Президент.


За словами Петра Порошенка, також в Україні очікують призначення Спеціального Посланника Канади з питань реформ в Україні: «Його чи її поради будуть дуже корисними для нас в перетворенні країни».


В свою чергу, Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо зазначив, що канадська сторона надає підтримку у здійснені реформ в Україні. «Реформи, які Україна проводить, зокрема в минулому році за надзвичайно важких умов. Економічне зростання має продовжуватись і воно продовжується. Це дуже важкі рішення, які повинні ухвалюватись в Україні. І Канада в цьому плані докладає всіх зусиль, щоб бути завжди з Україною і надавати підтримку», - наголосив він.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?