Авторизация

Верховний Головнокомандувач ЗСУ відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення, який дислокується в Кропивницькому.


Командир 3-го окремого полку спецпризначення Герой України полковник Олександр Трепак ознайомив Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України з основними зразками озброєння та спеціального обладнання, які використовують спецпризначенці.


Верховний Головнокомандувач ЗСУ відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення


Після цього в одному з тактичних класів частини Президент поспілкувався з особовим складом полку та представниками країн-членів НАТО, які здійснють підготовку військовослужбовців за окремими програмами. Полковник Трепак доповів Главі держави про організацію та основні результати підготовки особового складу полку іноземними військовими інструкторами.


Верховний Головнокомандувач ЗСУ відвідав 3-й окремий полк спеціального призначення


Під час спілкування з Президентом України військові інструктори з країн-членів Альянсу, зокрема США, Естонії та Польщі проінформували Главу держави про особливості програм, за якими здійснюється підготовка українських військовослужбовців та про подальші плани щодо навчання.


Президент поцікавився думкою західних партнерів щодо якості та бойової готовності українських спецпризначенців і щодо досвіду, який здобувають представники країн НАТО під час спільних заходів з представниками Української армії в умовах гібридної війни та агресії з боку Росії.


В робочій нараді Президента з представниками країн НАТО, які проводять навчання українських спецпризначенців, також взяли участь Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак та Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?