Авторизация

1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап шляху України до Європейського Альянсу - Президент

Рада ЄС завершила процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це Президент Петро Порошенко повідомив у зверненні, опублікованому на його офіційній сторінці.


Глава держави наголосив, що з 1 вересня 2017 року розпочнеться якісно новий етап нашого шляху до Європейського Союзу. «Це - етап глибинних та всеохоплюючих реформ, який вимагатиме максимальних зусиль та об’єднання всіх гілок української влади, бізнесу, громадянського суспільства заради побудови кращого європейського майбутнього для українського народу. І на цьому шляху нам допомагатиме і Європейський Союз, і увесь цивілізований світ», - підкреслив Президент.


Петро Порошенко зазначив, що на Саміті Україна-ЄС, який відбудеться у Києві найближчими днями він з лідерами ЄС скоординує позиції щодо того, як забезпечити максимально ефективне і швидке досягнення мети, закладеної в Угоді, і перейти на новий етап партнерства України з Євросоюзом.


Президент наголосив, що Угода про асоціацію була однією з ключових вимог і сподівань Євромайдану, яку завдяки спільній праці вдалося виконати. «Я радий, що ми разом, спільними зусиллями змогли її досягнути. А Кремль, який мобілізував всі свої ресурси проти Угоди про асоціацію, цинічно порушив міжнародне право, розпочав агресію проти України, зазнав чергової поразки», - зазначив він.


Глава держави також висловив впевненість у подальшій реалізації європейських прагнень нашої країни. «Переконаний, ми переможемо. Україна обов’язково буде в сім’ї європейських народів - і в ЄС, і в НАТО. Єднаймося і змінюймо країну», - закликав Петро Порошенко.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка