Авторизация

Забезпечення територіальної цілісності і припинення незаконної анексії Криму є жесткою умовою для зняття санкцій з Росії – зустріч  Президента України про з Державним секретарем США

Президент Петро Порошенко обговорив питання відновлення територіальної цілісності України та припинення незаконної анексії Криму під час зустрічі з Державним секретарем США Рексом Тіллерсоном.


«Окремо хочу наголосити, що сьогодні в порядку денному було і питання Криму. Мені надзвичайно приємно констатувати, що і наші американські партнери, і пан Державний секретар запевнив мене, що Крим постійно в порядку денному і питання забезпечення територіальної цілісності і припинення незаконної анексії Криму є також абсолютно твердою умовою для зняття санкцій з Російської Федерації», - підкреслив Петро Порошенко під час спільної прес-конференції з Державним секретарем США за підсумками зустрічі.


Глава держави наголосив, що під час зустрічі детально обговорювалось питання продовження санкцій проти Росії. «Ми також сьогодні детально поговорили і отримали запевнення, що аж доки не будуть виконані Мінські умови і не буде звільнена українська територія, мова про зняття санкцій не буде вестися», - підкреслив Петро Порошенко.


Водночас він запевнив, що важко знайти людину, яка б більше була зацікавлена в знятті санкцій, ніж український Президент. «Тому, що санкції пов’язані з миром і звільненням української території і я прагну цього понад усе», - наголосив Петро Порошенко.


Державний секретар США Рекс Тіллерсон наголосив, що США підтримують відновлення українського суверенітету та територіальної цілісності. «Санкції США та ЄС проти Росії залишатимуться в силі доки Москва не дасть задній хід своїм діям, які спровокували ці санкції», - підкреслив Рекс Тіллерсон.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?