Авторизация

У Чистий четвер Марина Порошенко разом із дітьми допомагала молоді з інвалідністю готувати Великодні паски

13 квітня, у Чистий четвер, Дружина Президента України пані Марина Порошенко разом зі своїми дітьми та представниками Центру навчання професії для молоді з особливими потребами та пекарним домом «Горнятко Доброти» випікали Великодні паски.Традиційно у цей день українські господині готуються до світлого і великого свята Воскресіння Христового – випікають Великодні смаколики та розписують писанки.


У Чистий четвер Марина Порошенко разом із дітьми допомагала молоді з інвалідністю готувати Великодні паски
«Сьогодні ми з моїми дітьми вирішили допомогти зібрати великодній кошик людям з інвалідністю. Я впевнена, що для них зробити паску власними руками – це велика радість і щастя. А для всього українського суспільства – це сигнал, що людей не потрібно розділяти за зовнішніми проявами, адже кожен із нас цінний своїм внутрішнім потенціалом. І найголовніше, що сьогодні на цій імпровізованій кухні молоді кулінари, незважаючи на свою особливість, змогли відчути себе повноцінною частиною професійного колективу», - зазначила Марина Порошенко.


Уже третій рік поспіль майстер-клас проходить за ініціативи громадської організації «Родина» та за підтримки АШАН.


Організатори стверджують, що подібні майстер-класи – це шанс для молоді з інвалідністю у майбутньому влаштуватися на роботу та заробляти власні гроші.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?