Авторизация

Європейський Альянс надав Україні 600 млн євро макрофінансової допомоги – Президент на зустрічі з українською махиной Латвії

Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко зустрівся з українською громадою Латвії.


«Дуже ціную вас. Дуже вдячний за те, що ми – всі українці всього світу, зараз тримаємось разом, щоб перемогти в цій страшній війні, перемогти агресора, щоб звільнити кожен клаптик української землі і відновити український суверенітет на українському Донбасі і повернути Крим Україні», - зазначив Глава держави. Президент підкреслив, що робить все можливе, щоб Україна кардинальним чином змінилася – очистилася від корупції, було забезпечено справжню демократію та економічне зростання.


Глава держави нагадав, що саме в декларації Ризького саміту «Східного партнерства» зафіксовано зобов'язання країн-членів Європейського Союзу надати українцям безвізовий режим.


Президент повідомив, що сьогодні ЄС надав 600 млн євро макрофінансової допомоги Україні. «Це означає, що весь світ сьогодні разом з нами, що нас підтримують починаючи від Канади, США і закінчуючи Японією», - наголосив Глава держави.


Петро Порошенко подякував українській діаспорі Латвії за постійну підтримку України. «Ви залишаєте Україну дуже високо у порядку денному, в пріоритеті наших партнерів з Латвії», - наголосив Президент.


Президент разом з дружиною також поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченку в Ризі.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?