Авторизация

Луковица Адміністрації Президента України провів зустріч з делегацією Атлантичної ради США

Глава Адміністрації Президента України Ігор Райнін провів зустріч з американською делегацією на чолі з Директором Євразійського центру Атлантичної ради Джоном Хербстом. До складу делегації також увійшов член Ради директорів Атлантичної ради Стів Нікандрос, який представляє американську енергетичну компанію Frontera Resources.


Глава Адміністрації висловив вдячність американській стороні за послідовну підтримку України, важливу експертну допомогу та сприяння Атлантичної ради у консолідації міжнародних зусиль із протидії російській агресії проти нашої держави. Окремо було відзначено важливість подальшого розвитку ефективних контактів з новою Адміністрацією США.


Ігор Райнін поінформував представників Атлантичної ради про ситуацію на Донбасі, яка продовжує загострюватися через провокаційні дії Росії та контрольованих нею бойовиків. Він підкреслив, що Україна залишається твердою щодо необхідності посилення санкцій проти країни-агресора. Американська сторона підтримала необхідність збереження санкцій щодо Росії до повного виконання Мінських домовленостей та відновлення територіальної цілісності України, включно з Кримом.


У ході зустрічі також було обговорено процес здійснення реформ в Україні. Члени Атлантичної ради відзначили суттєвий прогрес, зокрема в частині реформування енергетичного сектору.


Ігор Райнін підкреслив, що Україна зацікавлена у залученні американських інвестицій і передових технологій та здійснює послідовні кроки для створення сприятливого ділового клімату в країні.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка