Авторизация

Глава держави проінспектував хід реконструкції доріг на Івано-Франківщині: Будівництво доріг – магістральний напрямок

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Івано-Франківської області ознайомився з ходом реконструкції доріг на прикладі ділянки дороги Стрий-Мамалига (Н-10).


«Будівництво доріг є одним із магістральних напрямків за останні два роки», - сказав Петро Порошенко та подякував профільному міністру за ініціативу із запровадження контролю якості виконання ремонтних робіт на дорогах.


«Ключова цифра, яка сьогодні має звучати, що у 2016 році ми ввели в експлуатацію по кілометражу доріг у 10 разів більше, ніж у 2015 році. Я дуже вітаю вашу ініціативу щодо забезпечення контролю і якості виконання робіт, контролю вартості одного кілометра дороги», - сказав Петро Порошенко.


Глава держави проінспектував хід реконструкції доріг на Івано-Франківщині: Будівництво доріг – магістральний напрямок


Президент привітав ініціативу парламентської коаліції, фракцій, уряду щодо збільшення на 15-20 млрд грн. видатків у бюджеті 2017 року на дорожнє будівництво. Він висловив впевненість у тому, що дорожнє будівництво буде продовжено і на Сході України: «Впевнений в тому, що 2016-2017 роки увійдуть в історію України як роки дорожнього будівництва».


Глава держави зауважив, що між областями може бути проведено змагання по ефективності використання коштів на дорожнє будівництво. Він додав, що буде забезпечений аудит ефективності витрачання коштів.


Петро Порошенко наголосив на важливості залучення українських виробників, підрядників та працівників до робіт з реконструкції та будівництва доріг.  


Президент також зазначив, що громадськіcnm має залучатись до контролю за якістю виконання робіт та використання коштів.


На розвиток дорожнього господарства Івано-Франківської області у 2016 році передбачено видатки в сумі 1 281,6 млн. грн., в тому числі із державного бюджету –  1 041,6 млн. грн., місцевого бюджету – 240,0 млн. грн. У поточному році відремонтовано 130,4 км автомобільних доріг.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка