Авторизация

Президент України провів зустріч з Верховним Комісаром ООН у справах біженців

Президент України провів зустріч з Верховним Комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді, який перебуває в Україні зі своїм першим візитом.


«Ми задоволені рівнем співробітництва України з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців та дякуємо за міцну підтримку нашої держави у цей складний час», - сказав Президент. 


Глава держави висловив сподівання, що візит Верховного Комісара в Україну дозволить йому на власні очі оцінити усю складність гуманітарної ситуації на Донбасі, за яку несе повну відповідальність Росія.


Президент України провів зустріч з Верховним Комісаром ООН у справах біженців


Президент також висловив переконання, що цей візит дозволить значно поглибити взаємодію та співпрацю між Україною та Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців.


Петро Порошенко звернувся до Ф.Гранді з проханням, серед іншого, приділити особливу увагу тим серйозним проблемам, з якими стикаються кримські татари в тимчасово окупованому Росією Криму.   


У свою чергу, Ф.Гранді наголосив, що невипадково здійснив візит в Україну у перший рік після обрання на посаду Верховного Комісара ООН. «Ми надаємо велике значення ситуації у Вашій країні і тій ролі, яку ми можемо відіграти у вирішенні відповідних проблем. Цей візит важливий ще й тим, що ми можемо донести інформацію про виклики, з якими стикається Україна, до усього світу», - сказав Філіппо Гранді.


Верховний Комісар ООН у справах біженців відзначив зусилля керівництва України, пов’язані із забезпеченням прав та потреб   внутрішньо переміщених осіб.


Верховний комісар привітав Президента України з третьою річницею Революції гідності.


Останній візит Верховного Комісару ООН у справах біженців в Україну відбувся 22 роки тому.


 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка