Авторизация

Старт власного бізнесу: можливі ризики

 

 Не кожен підприємець стає успішним – про це свідчить статистика. Але зважаючи на досвід колег, партнерів та навіть відомих бізнесменів, можна уникнути маси помилок, які виникають на старті. Тож давайте розглянемо, які ризики найчастіше пов’язані з початком підприємницької діяльності.

Перша і надзвичайно важлива помилка багатьох бізнесменів-початківців – це самостійне ведення бухгалтерських справ. Адже не маючи достатньо знань у сфері фінансів та обліку, можна припустити безліч неточностей. Як результат – проблеми під час податкових перевірок та застосування штрафних санкцій збоку держави. Тому, навіть якщо не вистачає коштів для того, щоб найняти працівника в штат, виручать аутсорсингові бухгалтерські послуги (https://mcg-lv.com/buhgalterskij-autsorsing-it-fop/). Це якісно та недорого. 

На другому місці – відсутність реального бізнес-плану перед початком роботи. Якщо у Вас виникла блискуча, на Ваш погляд, ідея, не варто поспішати з її втіленням у реальність. Проаналізуйте ринок, встановіть попит та викладіть свій задум у вигляді бізнес-плану. І пам’ятайте: не обійтись без ретельних розрахунків.

Про що ще варто пам’ятати?

Окрім вказаних вище проблем, вагомим ризиком для бізнесу є:

  • Відсутність достатнього стартового капіталу. Тому перш ніж розпочинати підприємницьку діяльність – обов’язково залучіть інвесторів, або виділіть необхідну суму із власних коштів.
  • Неправильний вибір ніші для бізнесу. Важливо розуміти, на які послуги існує попит на даний час. Серед популярних галузей – інтернет-торгівля, клінінгові послуги, IT-послуги.
  • Очкування швидких результатів. Для того, щоб бізнес-ідея стала прибутковою справою, іноді знадобляться довгі роки. Тому будьте готовими до наполегливої праці: саме вона стане запорукою успіху.

І наостанок – декілька корисних порад. Пам’ятайте про те, що реєструвати ФОП або ТОВ потрібно вже на початковому етапі діяльності підприємства. Важливо правильно обрати систему оподаткування та вид діяльності (код КВЕД). Ретельно ознайомтесь з усіма вимогами чинного законодавства, щоб не припуститися помилки в цьому питанні.

Зверніть увагу: подати реєстраційну заяву для створення ФОП чи ТОВ можна звернувшись до державного реєстратора, або ж в онлайн-режимі, відвідавши Електронний кабінет платника на сайті Міністерства юстиції. 

Якщо ж вам необхідна кваліфікована допомога, зверніться до спеціалістів, які надають послуги під назвою «Старт бізнесу». Така послуга передбачає супровід на початкових етапах підприємницької діяльності. У Львові, Ви можете звернутися в «Менеджмент Консалтинг Груп».

Вдалого старту!

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?