Авторизация

Путін сказав, від чого залежатимуть відносини з Україною

Путін сказав, від чого залежатимуть відносини з Україною

Двосторонні відносини між Росією і Україною будуть залежати від "політики, яку проводитиме нове політичне керівництво України". Про це сьогодні заявив президент країни-агресора РФ Володимир Путін на прес-конференції.

Відповідаючи на питання, як він оцінює підсумки президентських виборів в Україні і як при новій владі будуть складатися двосторонні відносини, Путін сказав: "Це буде залежати від тієї політики, яку проводитиме нове політичне керівництво України. Ми готові до того, щоб відновлювати відносини в повному обсязі. Що тут оцінювати? Це повний провал політики Порошенка, повний і абсолютний ".


Коментуючи на прохання журналістів негативну реакцію світу на підписаний вчора указ про спрощений порядок видачі паспортів РФ жителям тимчасово окупованих і відповідаючи на питання, чи не провокує він таким чином обраного президента Володимира Зеленського.

"Це викликало якусь негативну реакцію, так? Це дивно, що у когось рішення подібного роду викликають негативну реакцію", - сказав він.


Читайте також: Паспорти РФ в Донбасі: що кажуть мешканці Донецька і Луганська


За його словами, Польща вже багато років видає карту поляка, видають паспорти Угорщина і Румунія.


"А чому ж росіяни, які проживають в Україні, гірше румунів, поляків чи угорців? Або українці, які проживають там же, але відчувають свій нерозривний зв'язок з Росією?.. Я не бачу тут нічого незвичайного", - сказав він.


"Що стосується провокування (Зеленського, - ред.), то ми далекі, і я особисто далекий від того, щоб когось провокувати", - заявив він.



За даними ЦВК, опрацьовано 100% електронних протоколів. З 73,2% переміг Зеленський, Порошенко набрав 24,4% голосів.


24 квітня Путін підписав указ про спрощення порядку отримання російського громадянства жителями тимчасово окупованих територій Донбасу. Помічник Путіна Владислав Сурков назвав це "боргом Росії перед людьми, які говорять і думають по-російськи".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка