Авторизация

Рішення Путіна щодо України залежать від Зеленського - Кремль

Рішення Путіна щодо України залежать від Зеленського - Кремль

Президент країни-окупанта Росії Володимир Путін буде вибудовувати лінію відносин з Україною в залежності від заяв і дій Володимира Зеленського, який переміг на виборах. Про це заявив прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков, передає пропагандистський ресурс ТАСС.

"У будь-якому випадку президент Росії як людина, яка визначає зовнішню політику російської держави, в тому числі визначає вектор політики щодо України, саме на підставі конкретних заяв і дій (Зеленського - ред.) буде вибудовувати свою лінію спілкування з керівництвом України", - сказав він.


Пєскова спитали про те, як вчинить Путін, якщо дії Зеленського "не влаштують" Росію. Він назвав це "евентуальними міркуваннями" і не став відповідати.

19 квітня український проросійський політик і кум президента країни-окупанта РФ Віктор Медведчук заявив, що, "якщо новий президент України укладе угоду з Москвою, він може протягом кількох місяців відновити контроль над тимчасово окупованим Донбасом, отримати дешевий газ і великі інвестиції з Росії".


Пізніше в цей же день прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Кремль розраховує на "добрі відносини" з Києвом після виборів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?