Авторизация

У Львові СБУ перевіряє опитування КМІС на сепаратизм

У Львові СБУ перевіряє опитування КМІС на сепаратизм

Служба безпеки України перевіряє розповсюджене в мережі опитування, в якому йдеться про "перспективи регіону", наприклад, в якості "окремої незалежної держави" або "приєднання до іншої країни". Про це повідомляє прес-служба СБУ у Львівській області.

Попередньо СБУ зробила висновок, що опитування містить ознаки сепаратизму - злочин, передбачений статтею 110 Кримінального кодексу. "Зокрема публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України", - уточнюють в спецслужбі.


Зараз СБУ встановлює всіх причетних.

Як уточнює місцеве видання ZAXID.net з посиланням на прес-службу СБУ, мова йде про опитування Київського міжнародного інституту соціології "Думки і погляди жителів Галичини: квітень-травень 2019". Директор КМІС Володимир Паніотто сказав журналістам, що мета опитування - навпаки, виявити ознаки сепаратизму серед населення.


Натисніть, щоб збільшити:









Він уточнив, що опитування проводили на замовлення тижневика Дзеркало тижня.


16 квітня СБУ викрила у Донецькій області антиукраїнського інтернет-агітатора, яка була черговим елементом мережі, створеної російськими спецслужбами для впливу на український інформаційний простір.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?