Авторизация

У Кремлі пояснили, чому Путін ще не привітав Зеленського

У Кремлі пояснили, чому Путін ще не привітав Зеленського

Прес-секретар президента країни-агресора РФ Дмитро Пєсков заявив, що поки "передчасно говорити" про привітання Володимира Путіна Володимиру Зеленському. Про це він сказав сьогодні журналістам, повідомляє ТАСС.

"Судити (про Зеленського, - ред.) Можна буде тільки по конкретних справах", - сказав Пєсков.


"Поки передчасно говорити про привітання президента Путіна пану Зеленському, а також про можливості спільно працювати. Тому що потрібно судити за конкретними справами, за конкретними кроками", - зазначив він.

Також Пєсков звернув увагу, що поки немає офіційних результатів виборів.


Говорячи про ставлення до підсумків голосування, він заявив, що РФ поважає вибір, зроблений українцями, хоча легітимність цього процесу "поставлена ​​під питання".


"У Москві з повагою ставляться до вибору українського народу, тим більше, що цей вибір дуже очевидний. В той же час, легітимність цих виборів в цілому була поставлена ​​під сумнів, коли не було надано можливості голосувати 3 млн громадян України, які проживають в РФ" , - заявив прес-секретар Путіна.


Згідно з результатами обробки 99% електронних протоколів, Зеленський значно випереджає чинного президента  Петра Порошенка - 73,21% проти 24,46% голосів.



Вибори на території країни-агресора не проводилися, в першу чергу, з міркувань безпеки, пояснили в МЗС. У той же час, українці, які проживають в Росії, могли проголосувати в посольствах України в Грузії, Фінляндії та Казахстані.


Читайте також: Кадиров побажав Зеленському "удачі в єднанні народів"

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?