Авторизация

ЄС: Відсутність серйозних дебатів буде неповагою до виборців

ЄС: Відсутність серйозних дебатів буде неповагою до виборців

Європейський Союз висловлює жаль з приводу відсутності "серйозних дебатів" між кандидатами в президенти  Петром Порошенком і Володимиром Зеленським перед другим туром виборів. Про це заявив глава представництва ЄС в Києві Хюг Мінгареллі, виступаючи перед спостерігачами ENEMO, пише Радіо Свобода.

Посол ЄС вважає це "неповагою до виборців".


"Кандидати повинні погодитися на проведення серйозної дискусії, щоб виборці були забезпечені інформацією про політичні орієнтири претендентів", - сказав він.

ENEMO - Європейська мережа організацій зі спостереження за виборами.




Передбачається, що о 19:00 на НСК прийде Зеленський, хоча за законом дебати повинні пройти в студії Суспільного телебачення годиною пізніше - о 20:00. Проте, початок в студії посунули на годину - з 21:00. У Зеленського не впевнені, що він туди прийде. Порошенко раніше стверджував, що згоден дискутувати з суперником в будь-який вільний від роботи час.


Точного графіка і схеми, як будуть проходити дебати, до сих пір немає. Також невідомо, хто буде модератором на стадіоні, і чи буде він один.



У Порошенка наполягають на тому, щоб прихильники кандидатів були в різних секторах стадіону, щоб уникнути сутичок. Зеленський заявив, що конкурент нібито "розділяє народ".


Читайте також: На стадіон! Реаліті-шоу в політиці - новий тренд миру від України

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка