Авторизация

Dzidzio і Полякова спростували свій виступ перед дебатами

Dzidzio і Полякова спростували свій виступ перед дебатами

Група Dzidzio і співачка  Оля Полякова спростували можливість свого виступу на НСК Олімпійський 19 квітня перед дебатами кандидатів у президенти. Про це повідомляє Укрінформ.

піар-менеджер Dzidzio Лілія Слюсар повідомила, що Михайло Хома "здійснювати виступ ні на одній зі сцен на НСК Олімпійський 19 квітня не буде".


Раніше, за інформацією видання, генеральний продюсер агентства Secret Service Entertainment Agency, продюсер співачки Олі Полякової Михайло Ясинський спростував інформацію про можливу участь артистки в концертній програмі на НСК Олімпійський.

На Facebook-сторінці "Команда Зеленського. Голованівський край" 14 квітня був опублікований анонс концерту зірок української естради на НСК Олімпійський 19 квітня, на який пропонувалося отримати "безкоштовний квиток" за адресою "Зе-офісу" в місті Голованівськ.





У профілі сторінки зазначено, що це "офіційна сторінка прихильників майбутнього президента України Володимира Зеленського".



Після того, як кореспондент  LIGA.net звернувся за коментарем до головного офісу команди  Володимира Зеленського, анонс з Facebook-сторінки було видалено, замість нього з'явилося повідомлення, що анонс нібито був "вкинутий" невідомими.


Пізніше на пошту редакції  LIGA.net прийшла відповідь прес-служби Зеленського. "Це не наша офіційна сторінка", - йдеться в ній.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?