Авторизация

Порошенко пояснив 1+1, чому приїхав до них без запрошення

Порошенко пояснив 1+1, чому приїхав до них без запрошення

Президент Петро Порошенко приїхав без запрошення в студію 1+1 на ефір "Права на владу", щоб спробувати поговорити з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським, який "ховається" від спілкування з ним і журналістами. Про це Порошенко сказав за лаштунками ефіру в розмові з ТСН, повідомляє видання.

Глава держави сказав, що вирішив використовувати всі можливості, щоб запросити на дебати Зеленського.


"Мені було байдуже, хто буде в студії. Я приїхав не в студію, я приїхав не на шоу. Я обіцяв Наталі (Мосейчук), що я буду 40 хвилин в студії, і це буде очікування пана Зеленського. Я збираюся робити все для того, щоб запросити пана Зеленського на дебати. Не ховатися від журналістів, не ховатися від людей, які хочуть поставити йому питання, публічно запросити його на "Республіканський" стадіон, саме туди, куди він хотів", - сказав Порошенко.

Президент ще раз звернувся до Зеленського із закликом не уникати дебатів з ним, намагаючись виставляти "ультиматуми".


"Він не має права виставляти якісь ультиматуми, тому що він наговорив дуже багато. Він сказав "Республіканський"- будь ласка. Він сказав якісь аналізи здавати - сам втік. Він сказав якісь додаткові обставини... моя позиція - це остання неділя перед виборами. Прошу, приїжджайте і проведіть дебати", - сказав Порошенко.



Вчора президент прийшов на ефір "Права на владу", щоб викликати Зеленського на дебати "прямо зараз". Журналісти зв'язалися з ним по телефону. Кандидат заявив, що знаходиться в Парижі й приїхати в студію не може. Після спроби Порошенко почати з ним діалог, Зеленський став перебивати президента, а потім просто поклав слухавку.


Після цього гендиректор групи 1+1 media, яка належить олігарху Ігорю Коломойському, Олександр Ткаченко заявив, що збирається подати в суд на Порошенка за те, що той без запрошення приїхав на ефір.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?