Авторизация

Геращенко зажадала відкрити справу на творців "Слуги народу"

Геращенко зажадала відкрити справу на творців "Слуги народу"

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко  під час години запитань до уряду звернулася до глави МВС Арсена Авакова  з вимогою відкрити кримінальну справу на авторів, сценаристів і виконавця головної ролі серіалу "Слуга народу" за епізоди, де розстрілюється парламент і проходять похорони президента.

Сам Аваков при цьому не був присутній.


"Мені дуже шкода, що немає сьогодні тут міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, так як деякі колеги його вже канонізували і сказали, що він у нас майже гарант Конституції", - заявила Геращенко.

Геращенко сказала, що вітає рішення порушити кримінальну справу за ролик в інтернеті, де кандидата в президенти  Володимира Зеленського збиває фура, оскільки вважає, що треба боротися з мовою ворожнечі.



"Але зараз хочу, щоб моє запитання сприймався, як депутатське звернення. Чи буде сьогодні, також дзеркально, заведено кримінальну справу проти авторів, сценаристів фільму "Слуга народу" і виконавців головної ролі, в якій розстрілюють парламент, а потім проходять похорони президента", - сказала віце-спікер.


Вчора повідомлялося, що поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика за участю Зеленського, в якому його нібито збиває вантажівка. У поліції кажуть, що перевіряють можливу наявність загрози життю або здоров'ю кандидата.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка