Авторизация

Прес-конференція не відбулася: друг дитинства Зеленського зник

Прес-конференція не відбулася: друг дитинства Зеленського зник

Співзасновник студії Квартал-95, друг дитинства Володимира Зеленського  Денис Манжосов, який повинен був дати сьогодні прес-конференцію, зник. Про це журналістам повідомив директор ІА Українські новини Денис Іванеско.

"На жаль, спікера не буде. Організатори повідомили нам таку інформацію: пан Манжосов прибув в цей зал приблизно за годину до початку прес-конференції, його навіть бачили деякі ЗМІ і наша співробітниця, він ознайомився з територією, вийшов у двір, сів у таксі або в іншу машину, на цьому його сліди зникли. Організатори прес-конференції, які орендували цей зал, не можуть з ним зв'язатися", - повідомив він.


Він зазначив, що зал був орендований на годину, і цей час вже минув, прес-конференція повинна була початися о 15:30.




За словами Іванеска, приблизно через півгодини після того, як повинна була початися прес-конференція, до будівлі прибула швидка допомога, представники ДСЧС і поліція і повідомили, що заміновано Українські новини. "Але не назвали ні адреси, ні що саме заміновано", - розповів він. Представники редакції повідомили їм, що продовжують працювати під власну відповідальність.


Також на прес-конференцію Манжосова, яка не відбулася, прийшли представники Кварталу-95.





Олександр Пікалов та Артем Гагарін (скріншот відео)


На початку 2013 року через конфлікт з колегами Манжосов покинув 95 Квартал. Анонсувалося, що на прес-конференції він розповість, як ріс разом із Зеленським з 5-річного віку, що відбувається за лаштунками КВН, як виник 95 Квартал, чому він не спілкується із Зеленським вже протягом п'яти років.


Також сьогодні поліція відкрила кримінальне провадження за фактом розповсюдження відеоролика за участю Зеленського, в якому його нібито збиває вантажівка.






рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?