Авторизация

Відео: Зеленський знову кличе Порошенка на стадіон. Але пізніше

Відео: Зеленський знову кличе Порошенка на стадіон. Але пізніше

Незважаючи на те, що президент Петро Порошенко покликав суперника з передвиборної гонки  Володимира Зеленського на дебати на НСК Олімпійський на 14 квітня, той сьогодні записав новий ролик, в якому покликав конкурента туди ж - але на 19 квітня. Відео викладене в Facebook кандидата.

"19 квітня на НСК Олімпійський відбудуться мої дебати з Порошенком, де я зможу поставити йому будь-яке питання. Наприклад: коли почнуться посадки? Чому Свинарчуки не за гратами?" - сказав він.


На думку Зеленського, "у народу України за п'ять років накопичилося дуже багато питань до Порошенка, які ви не можете йому задати".

"Але я - можу, від вашого імені", - заявив Зеленський, закликавши своїх прихильників "писати свої питання до президента в коментарях".




4 квітня стали відомі фінальні результати голосування 31 березня в першому турі: Зеленський - 30,24%, Порошенко - 15,95%.


Читайте також: "З Росією треба говорити". Інтерв'ю Зеленського - за хвилину


Порошенко ще увечері 31 березня викликав Зеленського на дебати. Той через кілька днів тиші випустив ролик, в якому покликав главу держави на головний стадіон України, поставив кілька скандальних умов, в тому числі здачу аналізів на наркотики і алкоголь, і "дав 24 години на відповідь". Порошенко, заявивши, що дебати - це не шоу, несподівано погодився.


В "Команді Зе" заявили, що хочуть "незалежний майданчик" для здачі аналізу, а не медпункт на НСК Олімпійський, і запропонували клініку Eurolab, яка належить симпатику Зеленського Андрію Пальчевському. Зеленський здав там аналіз крові. Порошенко здав аналіз крові, сечі і волосся на НСК для чотирьох лабораторій.



Зеленський записав ще один ролик, де зажадав Тимошенко "в арбітри". У нього пізніше заявили, що хочуть переговорів з Порошенком з приводу дебатів, а також пояснили зростаючі вимоги. Президент у відповідному відеозверненні закликав суперника "не ставити умов", а "бути мужиком і прийти на дебати".


Читайте також: "Я отримав найважчий урок". Інтерв'ю Порошенка - за хвилину

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка