Авторизация

Зеленський здав аналізи 2 квітня, але замінив фото: тепер 5

Зеленський здав аналізи 2 квітня, але замінив фото: тепер 5

На Facebook-сторінці кандидата в президенти Володимира Зеленського опублікували результати його аналізу на наркотичні речовини.

Жодну з наркотичних речовин в організмі Зеленського, судячи з цих результатыв, не виявлено.


При цьому на фото бланка з результатами з Євролаб спочатку була вказана дата взяття матеріалів - 2 квітня. Хоча відомо, що аналізи Зеленський здавав сьогодні, 5 квітня, вранці.

Після того, як користувачі в коментарях вказали на цей момент, фото на сторінці замінили. Буквально протягом 5 хвилин з'явилося нове фото бланка Євролаб, на якому дата взяття матеріалу виправлена ​​на 5 квітня.


Натисніть для збільшення








Також в Євролабі Зеленському повідомили, що відправили його зразки для аналізу у іспанську клініку.


Сьогодні кандидати на пост президента  Петро Порошенко і Володимир Зеленський  здали аналізи на наркотики і алкоголь. Це було однією з умов, які висунув Зеленський у відповідь на пропозицію Порошенка провести дебати.


Зеленський здавав аналізи в приватній клініці Eurolab, яка належить Андрію Пальчевському, який підтримав його у першому турі. При цьому кандидат здав тільки кров.


Порошенко здавав аналізи в медпункті НСК Олімпійський. Президент здав кров, сечу і волосся, що має забезпечити більш повний і достовірний результат.



У штабі Порошенко вважають, що Зеленський не виконав обіцянки здати аналізи на алкогольну і наркозалежність, оскільки не надав всі необхідні біоматеріали.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?