Авторизация

Смешко дав пораду, за кого голосувати в другому турі виборів

Смешко дав пораду, за кого голосувати в другому турі виборів

Кандидат Ігор Смешко, який не пройшов у другий тур президентських виборів, заявив, що не підтримає 21 квітня чинного главу держави Петра Порошенка, але і його конкурента Володимира Зеленського - також. Про це він пише у себе в Facebook.

Смешко говорить, що оцінка його як "технічного проекту влади" - вигадка деяких ЗМІ, "які придумали і активно поширювали цю брехню".


"Оцінку їм як "незаангажованим фахівцям" дасть суспільство. Чинну політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували і не збираємося підтримувати і в другому турі", - пише він.

Щодо другого кандидата Смешко заявив, що знає "тільки талановитого актора Зеленського" і має "людську симпатію до його таланту".



"Політика, державника, фахівця в системних державних органах управління Зеленського не знаю. Тому ще раз нагадую старе добре англійське правило голосування при демократії: "На перших виборах голосуй серцем і розумом, а на вирішальному етапі виборів - за обставинами: за найменше зло проти вашої батьківщини і родини", - пише Смешко.


Станом на 15:50 3 квітня оброблено 99,98% бюлетенів від першого туру виборів глави держави: Зеленський - 30,24%, Порошенко - 15,95%. Смешко йде до фінішу шостим з показником 6,04%.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка