Авторизация

Суспільне запрошує Зеленського й Порошенка на дебати

Суспільне запрошує Зеленського й Порошенка на дебати

Національна суспільна телерадіокомпанія України запрошує кандидатів на пост президента, які пройдуть до другого туру виборів, взяти участь в теледебатах. Про це 1 квітня повідомляє прес-служба суспільного мовника.

"Суспільний мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку і надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам відразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів", - сказано в повідомленні.


Суспільне надасть майданчик "для незалежної дискусії кандидатів на рівних умовах".

Відповідно до закону, такі дебати проводяться в останню п'ятницю перед днем ​​голосування в другому турі - між 19:00 і 22:00 в прямому ефірі. Тривалість таких дебатів повинна бути не менше 60 хвилин.


"У разі відмови одного з кандидатів на пост президента України взяти участь в теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на пост президента України", - зазначив мовник.


Дивіться також: Тимошенко прийшла на дебати, але пішла зі студії зі скандалом: відео


Кандидати Володимир Зеленський і Петор Порошенко виходять до другого туру виборів, свідчать результати обробки протоколів.


Вчора, 31 березня, після оголошення результатів екзитполів Порошенко викликав Зеленського на дебати, назвавши це "ключовим елементом". Зеленський погодився: "Так я готовий! Порошенко, чи не Порошенко, яка мені різниця?"



Другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня.


Читайте також: Хроніка виборів в Україні. Перший тур: LIVE

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка