Авторизация

Глава КМІС про другий тур: Високі шанси у Зеленського й Порошенка

Глава КМІС про другий тур: Високі шанси у Зеленського й Порошенка

Найбільше шансів вийти до другого туру президентських виборів у шоумена Володимира Зеленського  та чинного глави держави Петра Порошенка, але є й інші варіанти. Про це заявив гендиректор КМІС Володимир Паніотто, представляючи результати опитування Фонду Демократичні ініціативи та КМІС, передає кореспондент LIGA.net.

"Але зберігаються непогані шанси у Тимошенко, і, в деякій мірі, у  Бойка", - сказав він.


Паніотто зазначив, що можливий варіант, при якому Зеленський не потрапить до другого туру - "якщо явка буде низькою і не прийдуть його виборці".

У той же час, за його словами, це не прогноз. "Щоб робити прогнози потрібна математична модель, яка оцінювала б відсоток людей, які прийдуть, як будуть голосувати ті, хто не визначився і так далі", - пояснив він.



Паніотто також звернув увагу на те, що опитування було проведено за тиждень до виборів, і ситуація за цей час могла змінитися.


Згідно з опублікованими даними соцопитування КМІС і Фонду Демократичні ініціативи, серед кандидатів на президентський пост лідирує Зеленський - за нього готові проголосувати 17,8% усіх респондентів (20,9% серед тих, хто має намір брати участь у виборах і 27,6% серед тих, хто вже визначився з вибором).

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?