Авторизация

У Зеленського радять Вакарчуку спуститися з гори

У Зеленського радять Вакарчуку спуститися з гори

Співак Святослав Вакарчук, який заявив, що голосувати треба "не по приколу", повинен спуститися з гори і придивитися до  Володимира Зеленського - "приколи скінчилися". Про це заявили в команді шоу-мена, відповідаючи на питання журналіста LIGA.net.

"Багато хто вважає, що у нас вся компанія "по приколу". Коли ми вирішили брати участь, то розуміли, що це відповідальний процес для всіх нас і для Володимира Олександровича. Назад дороги немає. Тут все дуже серйозно. Жартів вже немає", - сказав Іван Баканов, глава виборчого штабу Зеленського.


На думку координатора штабу Александа Корнієнка, заяви Вакарчука пов'язані з нерозумінням суті того, що відбувається навколо кампанії Зеленського. "Може бути, для Святослава з високої гори, на якій він сидить, здається, що це виглядає, як прикол, але сьогодні можна сказати - жарти закінчилися", - додав Корнієнко.

Координатор зазначив, що для волонтерів та експертів, які допомагають Зеленському, відкривши близько 80 офісів по Україні - "це вже давно не по приколу", як і для "п'яти мільйонів людей, які збираються голосувати за Зеленського".



Сьогодні Святослав Вакарчук закликав поширювати в соціальних мережах хештег "голосуй не по приколу". При цьому він зазначив, що перемога на виборах "вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайп".


Читайте також: "Зеленський як чорт із табакерки". "Екзит-пол" на київських базарах

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?