Авторизация

Українському морякові на відновлення руки потрібен рік - адвокат

Українському морякові на відновлення руки потрібен рік - адвокат

На відновлення функцій руки українського військовополоненого моряка Василя Сороки знадобиться від півроку до року. Про це адвокат Сороки Сергій Бадамшин повідомив у себе в Facebook.

Операцію Сороці зробили 18 березня.


За даними адкоката, поранення руки виявилося серйозніше, ніж передбачалося при обстеженні: сухожилля згиначів 2-4 пальців руки були не просто пошкоджені (перебиті) уламком, а геть відсутні.

"Лікарі під час операції, зробивши розріз, побачили повну відсутність сухожиль і остовпіли: "А де вони?" Але паніки не було, все обійшлося професійними діями. У підсумку зроблена пересадка частин здорових сухожиль на відсутнє місце. Операція тривала понад 3 години", - наапісал Бадамшин.


Також він повідомив, що уламків виявилося більше, ніж виявили при обстеженні. Витягли всі уламки - вісім штук.


"Увечері того ж дня Василя повернули в СІЗО. Температури немає. Антибіотики дають. Перев'язки робили 18, 19, 20 березня, далі 1 раз в 3-4 дні. Шви знімати будуть по 2 тижні в СІЗО. Гіпс (лангету) через 5-6 тижнів. Сухожилля будуть гоїтися півроку-рік. Болі є, але є надія на одужання і відновлення функцій", - повідомив адвокат.





15 січня 2018 року в Лефортовському суді Москви проходило засідання російського суду щодо продовження арешту моряків ВМС України, захоплених в полон біля Керченської протоки в Чорному морі. Суд країни-агресора прийняв рішення продовжити термін утримання під вартою двадцяти захопленим в полон в ході збройного нападу у Керченській протоці на кораблі ВМС ЗСУ українцям - до 24 і 26 квітня 2019 року.


27 січня батько захопленого моряка Віктор Сорока заявляв, що військовополоненим пораненим морякам країна-агресор Росія не надає необхідну медичну допомогу й намагається вибити у них зізнання.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?