Авторизация

Побиття поліцейських в Кривому Розі: стали відомі подробиці

Побиття поліцейських в Кривому Розі: стали відомі подробиці

Затримані за підозрою в побитті поліцейських в Кривому Розі не є представниками кримінальних кіл або членами радикальних організацій. Про це в коментарі кореспонденту LIGA.net  повідомила прес-секретар поліції Дніпропетровської області Анна Старчевська.

"Просто жителі Кривого Рогу", - відповіла вона на запитання про те, ким є підозрювані в нападі.


На уточнююче питання, чи не є затримані членами радикальних організацій або злочинних угруповань, Старчевська відповіла: "Ні, взагалі ні".

Вона повідомила, що зброя поліцейських не пропала, припустивши, що чоловік, який, як видно на відеозапису, бере автомат непритомного поліцейського, потім повернув його правоохоронцю.



Крім того, Старчевська зазначила, що потерпілі не є співробітниками Криворізького відділу поліції. Вони, за її словами, працюють в поліції охорони, яка "підпорядковується безпосередньо Києву".


16 березня в Кривому Розі біля одного з нічних клубів невідомі побили двох поліцейських. За розслідування взялося Державне бюро розслідувань, так як з'явилася інформація, що в криворізькій поліції спробували приховати цей злочин. Вчора, 19 березня, двох причетних до нападу затримали.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?