Авторизация

На Балі поліція застрелила двох росіян: відео

На Балі поліція застрелила двох росіян: відео

Вчора, 19 березня, двоє громадян Росії були вбиті в результаті перестрілки з поліцією на індонезійському острові Балі після пограбування обмінного пункту. Про це пише місцеве видання  Bali Post.

Російський пропагандистський ресурс РИА Новости з посиланням на прес-аташе посольства РФ в Джакарті Дениса Тетюшіна повідомив, що, за попередньою інформацією, в пограбуванні брали участь троє росіян - один з них затриманий.




"Паспортів убитих і затриманого поліція поки не пред'являла, але поліцейські наполягають на тому, що підозрювані - росіяни", - сказав він.


У російському дипвідомстві заявляють, що співучасників могло бути семеро, четверо з них, ймовірно, зникли з місця події. "Це поки тільки попередня інформація. Підтвердження у нас немає", - зазначив Тетюшін.


Bali Post, в свою чергу, відзначає, що всі семеро - росіяни віком від 32 до 60 років. Також сказано, що з ними була 34-річна жінка. Вони нібито були озброєні автоматичними гвинтівками SS1 і холодною зброєю, а їхні обличчя були приховані масками.


Підозрюваних у пограбуванні винесли сумки з більш ніж 80000 доларів в місцевій валюті. Поліція знайшла їх через кілька годин. Під час затримання сталася перестрілка.









Фото: bali.tribunnews.com 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?