Авторизация

Луценко: "Депутат Д" отримав 2,5 млн на перемогу "кандидата Ю"

Луценко: "Депутат Д" отримав 2,5 млн на перемогу "кандидата Ю"

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що в місті Дубно Рівненської області затримали "учасника мережі підкупу за одного з кандидатів в президенти" з 2,5 млн грн "чорної готівки". Про це Луценко написав у своєму  Facebook.

"У зв'язку з цим пропоную просту арифметичну задачку: якщо учасник Всеукраїнської мережі депутата Д отримує від київського штабу в сумці 2,5 млн грн "чорної готівки" для перемоги кандидата Ю в місті з населенням в 35 тис - то скільки такої готівки планує витратити штаб Ю для перемоги в країні з кількістю виборців 35 млн?" - написав генпрокурор.


Він зазначив, що ці кошти не враховані у виборчому фонді.




Джерело  LIGA.net в ГПУ повідомило, що під "кандидатом Ю" мається на увазі  Юлія Тимошенко, а під "депутатом Д" - депутат Валерій Дубіль.


Також в ГПУ повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження, однак кваліфікація поки невідома.


Луценко зазначив, що затримання проводили співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР), Служби безпеки (СБУ) і Генпрокуратури.


У прес-службі ГБР кореспонденту  LIGA.net повідомили, що не брали участі в сьогоднішньому затриманні. У СБУ підтвердили свою участь, але коментувати затримання відмовилися.


Як відомо, генеральний прокурор обирається за поданням президента.


Раніше СБУ повідомила, що припинила діяльність "виборчої піраміди", яка підкуповувала виборців на користь одного з кандидатів в президенти.



Замовником підкупу Генпрокуратура називає нардепа від Батьківщини Валерія Дубіля.


Луценко заявив, що проситиме Верховну Раду дати згоду на притягнення його до відповідальності.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?