Авторизация

Геращенко: Санкції ЄС проти РФ за захоплення моряків дуже м'які

Геращенко: Санкції ЄС проти РФ за захоплення моряків дуже м'які

Санкції ЄС проти країни-арессора Росії за захоплення українських моряків недостатні. Про це заявила перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, відкриваючи в парламенті експозицію "Повернення додому" на підтримку полонених українських моряків, передає кореспондент LIGA.net.

"Скажу відверто, ми не вважаємо адекватними санкції ЄС. Вони занадто м'які. Це пакет санкцій проти восьми "шісток". Ми вважаємо, що повинні відповідати ті, хто за цим стоїть, Путін і його команда", - сказала вона.


За словами Геращенко, санкції, введені США більш адекватні. Вона також підкреслила, що Україна вітає санкції, введені Канадою.

"Вони вже добралися до найближчого оточення Путіна, ввели персональні санкції, візові, економічні", - пояснила вона.



Геращенко підкреслила, що українська влада продовжить роботу над тим, щоб посилити світовий тиск на Росію з вимогою звільнити всіх військовополонених, політичних в'язнів і заручників.


15 березня 2019 року США оголосили про розширення санкцій проти Росії. Євросоюз ввів санкції проти восьми громадян Росії, причетних до захоплення і арешту українських моряків в Чорному морі. Канада також ввела санкції.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?