Авторизация

Затримали чоловіка, який "тиснув" на поліцейських порнографією

Затримали чоловіка, який "тиснув" на поліцейських порнографією

У Донецькій області поліцейські затримали місцевого жителя, який "з метою морального тиску" на поліцейських з 2016 року надсилав на їх мобільні телефони і сторінки в соцмережах порнографічні матеріали. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Протягом кількох років співробітники поліції отримували на свої сторінки в соціальних мережах і мобільні телефони порнографічну продукцію", - йдеться в повідомленні.


У поліції розповіли, що в листопаді 2018 року до них надійшла оперативна інформація "про факти дискредитації співробітників поліції".

В ході перевірки інформації з'ясувалося, що від дій зловмисника постраждали більше десяти поліцейських. Вони написали відповідні заяви.


Було розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК.


Поліція встановила, що до злочину причетний 36-річний житель Маріуполя.


У нього вдома провели обшук, вилучено комп'ютерну техніку та мобільні телефони.





"За словами чоловіка, порнопродукцію він посилав правоохоронцям з метою морального тиску з 2016 року, маючи негативне ставлення до всіх поліцейських", - йдеться в повідомленні поліції.



За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років.


Соціальна мережа Tumblr через заборону на порно втратила більше 150 млн переглядів на місяць порівняно з груднем минулого року.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?