Авторизация

Австралія ввела санкції проти росіян і ватажків бойовиків: імена

Австралія ввела санкції проти росіян і ватажків бойовиків: імена

Австралія ввела персональні санкції проти семи громадян РФ і трьох ставлеників Кремля в Донбасі з числа місцевих колабораціоністів: їм заборонено в'їзд в цю країну і заморожені будь-які фінансові активи. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ Австралії, яка цитує главу відомства Марізи Пейн.

Під санкції потрапили командири кораблів ВМС РФ "Смарагд", "Суздалец" і "Дон" - Андрій Шипіцин, Сергій Щербаков та Олексій Саляєв, співробітники ФСБ Руслан Ромашкін, Андрій Шеїн і Олексій Шатохін, а також начальник прикордонного управління ФСБ в Криму контр-адмірал Сергій Станкевич.


Заходи введені проти ватажка ЛНР Леоніда Пасічника (див. Фото), "спікера парламенту ДНР" Володимира Бедевки і "спікера парламенту ЛНР" Дениса Мірошниченка.




"Австралія разом з нашими партнерами єдина в протистоянні  агресії Росії проти України - через п'ять років після її незаконної анексії Криму", - підкреслила вона.


За її словами, разом з США, Британією, країнами Євросоюзу і Канадою австралійська влада "твердо підтримуєсуверенітет і територіальну цілісність України".


Точкові фінансові санкції введені проти росіян за захоплення кораблів ВМС України в Чорному морі.



Пейн заявила, що Канберра не визнає ніяких дій щодо легітимізації анексії Криму та відділення частини Донбасу.


"Виходячи з цього, я також ввела санкції проти трьох "лідерів" підконтрольних сепаратистами районів Донецької та Луганської областей після так званих виборів в листопаді 2018 року", - сказала міністр.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?