Авторизация

Під Харковом підлітки вбили військового на замовлення дівчини

Під Харковом підлітки вбили військового на замовлення дівчини

Через добу після виявлення тіла 26-річного військовослужбовця в Харківській області правоохоронці знайшли та затримали чотирьох підозрюваних у жорстокому вбивстві. Про це 18 березня повідомляє прес-служба Нацполіції області.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції викрили групу осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 15, 16 і 18-річні місцеві хлопці та 22-річна мешканка Харкова", - повідомив в поліції.


За попередніми даними, 13 березня компанія молодих людей на автовокзалі міста Чугуїв зустріла чоловіка, з яким близько 23:00 пішла в квартиру розпивати спиртні напої. Присутня в компанії дівчина поскаржилася, що чоловік нібито її згвалтував.

"Також вона повідомила, що у нього (військового - ред.) є банківська карта, на якій багато грошей, і запропонувала хлопцям за винагороду вбити чоловіка", - підкреслили в поліції.


У поліції заявили, що молоді люди покликали військового в ліс, де "завдали потерпілому кілька ударів ножем по голові, кінцівках і тулубу". "Після того, як потерпілий втратив свідомість, юнаки забрали його одяг та інші речі, спалили і покинули місце злочину", - сказано в повідомленні.


Про виконану роботу, за інформацією правоохоронців, вони відзвітували дівчині і надали відеопідтвердження.



За статтею за умисне вбивство (п.п.6, 11, 12, ч. 2 ст. 115 КК) їм загрожує довічне позбавлення волі.


16 березня в лісі недалеко від села Клугино-Башкирівка Харківської області люди знайшли тіло чоловіка, ним виявився військовослужбовець за контрактом 92-ї окремої механізованої бригади ЗС України.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка