Авторизация

НАЗК виявило порушення в декларації Ситника

НАЗК виявило порушення в декларації Ситника

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) затвердило результати повної перевірки електронних декларацій директора Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артема Ситника за 2015-2017 роки. Про це кореспонденту LIGA.net с повідомило джерело в НАЗК.

За його словами, в понеділок, 18 березня, відбулося позачергове засідання агентства, на якому і були прийняті відповідні рішення.


Основне порушення було виявлено в е-декларації директора НАБУ за 2016 рік. Ситник вказав, що продав автомобіль Hyundai Elantra 2012 випуску за 297 тисяч гривень. Однак, це авто, згідно з декларацією Ситника за 2015 рік, належало його батькові.

"Ситник не вказав батька як джерело доходу або подарунка", - повідомив співрозмовник в НАЗК. Тепер директор НАБУ повинен буде подати виправлену декларацію. Тексти рішень з'являться на сайті НАЗК пізніше після внесення технічних правок, пов'язаних з визнанням неконституційною статті Кримінального кодексу про незаконне збагачення.


Раніше сьогодні повідомлялося, що НАЗК почало повну перевірку чергових 100 декларацій топ-чиновників, які були обрані автоматично "відповідно до суми набраних балів за встановленими критеріями". Серед тих, хто в списку - начальник УДО Валерій Гелетей, глава Держстату Ігор Вернер, відсторонений начальник ДСНС Сергій Бочковський, глава Державіаслужби Олександр Більчук та інші.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?