Авторизация

Мене розбирають. Я хвилююся: Шулявський міст завів Instagram

Мене розбирають. Я хвилююся: Шулявський міст завів Instagram

З 17 березня в Києві розпочався ремонт Шулявського шляхопроводу. В той же день у шляхопроводу з'явилася власна сторінка в  Instagram.

У ній вже є два записи.


Головний підпис сторінки такий: "Привіт, друзі! Я вирішив, що багатьом людям буде цікаво, як у мене справи і як проходить моя реконструкція. P.S. Хочу швидше до вас повернутися". Станом на 16:25 18 березня на сторінку шляхопроводу підписалися понад 300 осіб.

У першому записі йдеться: "Сьогодні вночі мене почали розбирати. Я хвилююся". В одному з перших коментарів шляхопровід запитали: "Як сьогодні, не втомлений?", на що він відповів: "Важкий день. Відчуття, ніби помираю".



Сьогодні з'явився запис: "З мене зняли шар асфальту. Напевно, турботливі люди не хочуть, щоб мені було спекотно, в такий сонячний весняний день. Іншу причину я поки не можу придумати. Дякую за турботу".


У зв'язку з ремонтом Шулявського шляхопроводу в Києві з 17 березня закрили рух тролейбусів маршрутів №22, 27, 42. Також вносяться зміни в рух іншого наземного громадського транспорту. КМДА опублікувала схеми тимчасової зміни руху транспорту.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка