Авторизация

Вибори-2019: в поліції сказали, де частіше зафіксовано порушення

Вибори-2019: в поліції сказали, де частіше зафіксовано порушення

Найбільше поліція виявила порушень, пов'язаних з виборчим процесом, в Києві - 413 фактів, Дніпропетровській області - 329 і 205 - в Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

За останню добу в поліцію надійшло 45 заяв і повідомлень, з початку передвиборчої кампанії - 3305.


В основному факти пов'язані з незаконною агітацією (1860), підкупом виборців (449), хуліганством (246) і пошкодженням майна (87).

Всього з початку передвиборної кампанії поліція внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань по 175 фактам вчинення дій, які мають ознаки кримінальних злочинів.


73 кримінальних провадження стосуються порушень виборчого законодавства, а ще 102 кримінальні провадження - пов'язані з проведенням виборчої кампанії. Складено 569 адміністративних протоколів.



17 березня два повідомлення - щодо хуліганських дій - надійшли до чергової частини поліції Києва. Відкрито кримінальні провадження у ч.1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.


17 березня 2019 року співробітники поліції проводили перевірку обставин надання безкоштовних квитків студентам вищих навчальних закладів Сєвєродонецька на концерт артистів, які відвідували місто в рамках гастрольного туру.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка