Авторизация

У Донбасі на лінії розмежування померли двоє українців

У Донбасі на лінії розмежування померли двоє українців

У Донбасі померли двоє громадян України, які прямували з тимчасово окупованої території для перетину лінії розмежування. Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

Згідно з повідомленням, сьогодні, о 10:35 на КПВВ "Новотроїцьке" водій таксі повідомив, що його 64-річний пасажир втратив свідомість по дорозі від блокпоста "Березове-2".


Українські військові викликали швидку допомогу. Однак лікарі по приїзду констатували смерть громадянина. Попередній діагноз - інфаркт.

Родичі померлого забрали його тіло на тимчасово окуповану територію.


Ще один чоловік втратив свідомість на КПВВ "Майорське" під час проходження на підконтрольну Україні територію. Реанімаційні заходи, які проводили лікарі швидкої допомоги, результату не дали.


Родичі також планують перевезти тіло померлого на тимчасово окуповану територію.


Українська сторона СЦКК заявляє, що зазначені випадки сталися з вини бойовиків, які створюють довжелезні черги на лінії розмежування.



Останнім часом на блокпостах в Донбасі почастішали випадки смерті мирних жителів. 18 січня між "нульовими" блокпостами поблизу КПВВ "Станиця Луганська" помер чоловік 1945 р.н. 7 лютого на підконтрольному терористичній організації ДНР пункті пропуску "Олександрівка" помер професор, доктор медичних наук Юрій Крюк.


Читайте також: У 2018 році на КПВВ в Донбасі померли 50 осіб - ООН

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка