Авторизация

У Дніпрі в школу не прийшли 500 учнів: 12 вже госпіталізовано

У Дніпрі в школу не прийшли 500 учнів: 12 вже госпіталізовано

На заняття в одній зі шкіл Дніпра сьогодні не прийшли 512 учнів. Частина з них поскаржилася на погане самопочуття. 12 осіб госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"14 березня на навчання в школу в Шевченківському районі не з'явилися 512 учнів з 904. За неофіційною інформацією, 94 з них поскаржилися на погане самопочуття. 12 школярів госпіталізовано в лікарню", - йдеться в повідомленні.


Зараз в школі працюють співробітники відділу ювенальної превенції обласної поліції. Також на місце виїхала санепідемстанція, яка з'ясовує причини погіршення самопочуття школярів.

Інформація за даним фактом внесена до журналу єдиного обліку.


Причини погіршення стану здоров'я дітей та інші обставини події встановлюються, сказали в поліції.


Як пише місцеве видання Днепр вечерний, йдеться про школу №112. Батьки кажуть, що 90 дітей злягли з шлунковими розладами різного ступеня тяжкості.



Адміністрація школи посилається на те, що діти пили воду з-під крана. Але зранку шкільну їдальню обробили різними хімікатами, пише видання.


2 березня в Харкові в квартирі багатоповерхівки на вулиці Харківських дивізій виявили труп 14-річного хлопчика. Імовірно, смерть наступила в результаті прийому невідомої наркотичної речовини.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка