Авторизация

Смерть працівника АП. Ким був, за що відповідав, версії й мотиви

Смерть працівника АП. Ким був, за що відповідав, версії й мотиви

У Києві знайдено мертвим співробітника Адміністрації президента України Олександра Бухтатого. Все що відомо про цю подію - коротко розповідає LIGA.net.

ЩО ТРАПИЛОСЯ. Рано вранці в яру недалеко від Лук'янівки було знайдено тіло. Очевидці розповідали, що у трупа закривавлені руки і обличчя. Представники поліції повідомили LIGA.net, що на тілі не знайшли слідів вогнепальних поранень або колото-різаних ран, але є перелом носа. Попередньо експертиза показала: смерть наступила в результаті зупинки серця - у загиблого виявили хронічну ішемічну хворобу серця.


ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО. Олександр Бухтатий був головним консультантом департаменту інформаційної політики АП. Як розповіли LIGA.net колеги вбитого, Бухтатий був "першокласним фахівцем". Серед його заслуг - реформування комунальних газет. Однак на питання, чи міг убитий перейти дорогу чиїмось інтересам, один з працівників АП сказав, що це "малоймовірно". "Основна версія - пограбування. Забрали гроші, телефон і картку банку", - розповіли LIGA.net  співрозмовники в президентському офісі. У Бухтатого залишилися дружина і син. З декларації: є квартира і дві ділянки землі в Харківській області. У дружини - Mercedes-Benz A160 2002 року випуску.

ЩО БУДЕ ДАЛІ. Президент зажадав знайти і покарати винних у загибелі Бухтатого. Незабаром поліція встановить остаточну причину смерті. За допомогою камер спостереження вдалося затримати двох підозрюваних. У одного з них знайшли мобільний телефон загиблого. Не виключено два сценарії. Перший: Бухтатий через проблеми з серцем знепритомнів і впав, отримавши перелом носа, після чого був пограбований перехожими. Другий: на Бухтатого напали з метою пограбування, він спробував чинити опір, отримав перелом носа, але серце не витримало. Так чи інакше, чоловіка, який забрав телефон загиблого, очевидно чекає покарання.


Читайте також: Поліція назвала попередню причину смерті співробітника АП

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?