Авторизация

Порошенко про заступника секретаря РНБО: Бездоганна репутація

Порошенко про заступника секретаря РНБО: Бездоганна репутація

Сьогодні, 12 березня, президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення полковника Сергія Кривоноса заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Він назвав його військовим з бездоганною репутацією й нульовою толерантністю до корупції. Про це повідомляє прес-служба АП.

"Я глибоко переконаний, що професійний військовий з бездоганною репутацією, якого підтримала і влада, і опозиція, на сьогоднішній день це саме та кандидатура, яка повинна очолити це відповідальний напрямок роботи", - заявив Порошенко.


Призначення Кривоноса президент пояснив громадським запитом. Завданням Кривоноса Порошенко назвав відновлення довіри до оборонного комплексу і захист його від "будь-яких нападів або недовіри", а також зміцнення відносин з міжнародними партнерами і взаємодії з НАТО.

"Ті підлі щури, які намагалися, або намагаються розкрасти армію, упевнений будуть покарані", - заявив новопризначений заступник секретаря РНБО. "Принцип, який я закладаю в основу своєї роботи - не кради, не бреши, не мовчи, якщо це роблять інші", - резюмував полковник.


Кривонос до цього був першим заступником командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ. 6 березня він зняв свою кандидатуру з президентських виборів на користь Петра Порошенкоа.



12 березня Порошенко заявив, що призначить на посаду до Ради національної безпеки і оборони чиновника, який займе там місце звільненого після корупційного скандалу екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського


Гладковський і його син Ігор стали фігурантами журналістського розслідування: вони разом з іншими людьми нібито брали участь в корупційних схемах на закупівлі контрабандних комплектуючих для ОПК.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?