Авторизация

У вузах США - бум нових курсів, пов'язаних з канабісом

У вузах США - бум нових курсів, пов'язаних з канабісом

У США все більше число коледжів додають нові курси, пов'язані з канабісом, в свої навчальні програми для підготовки випускників до роботи в галузі, яка динамічно розвивається. Про це повідомляє АР.

Дослідження показують, що професії, пов'язані з виробництвом канабісу, набагато популярніші інших видів діяльності - від операторів парників до розробників продуктів харчування і фахівців з маркетингу.


Компанія Arcview Market Research, яка вивчає тенденції індустрії канабісу, прогнозує, що до 2022 року в галузі буде створено 467 000 робочих місць.

Очікуваний бум на ринку праці, пов'язаної з виробництвом канабісу, викликав у коледжів широкий спектр пропозицій по навчанню.


Наприклад, Університет Північного Мічигану відкрив чотирирічну програму з хімії лікарських рослин.


Державний університет Колорадо пропонує курси з вивчення канабісу з упором на соціальні, юридичні, політичні та медичні наслідки його вживання.


Університет штату Огайо, Гарвард, Університет Денвера і Вандербільта пропонують заняття з політики і праву марихуани.


Сільськогосподарські школи також беруть участь. Університет штату Коннектикут вводить в цьому році курс канабіс-садівництва.



Навіть в штатах, де рекреаційна марихуана залишається незаконною, в тому числі в Нью-Йорку, Нью-Джерсі і Коннектикуті, деякі коледжі почали програми вивчення канабісу в очікуванні легалізації або для підготовки студентів до роботи в інших штатах.


Раніше в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун виступила за легалізацію застосування канабісу в медичних і наукових цілях.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка