Авторизация

Загострення в Донбасі: загинув військовий 1999 року народження

Загострення в Донбасі: загинув військовий 1999 року народження

Сьогодні, 4 березня, в районі проведення операції об'єднаних сил в результаті обстрілів бойовиками загинув український військовий 1999 року народження. Про це повідомив на брифінгу речник міністерства оборони Максим Праута.

"В результаті одного з ворожих обстрілів вранці обірвалося життя одного українського захисника 1999 року народження", - зазначив Праута.


У штабі операції об'єднаних сил не стали уточнювати LIGA.net, на якому напрямку загинув український військовий. "Не можу поки сказати", - відзначили в штабі ООС.

За словами Праути, обстановка на лінії бойового зіткнення мала певні ознаки загострення через збільшення з боку бойовиків кількості обстрілів оборонних позицій ЗСУ фз забороненого мінськими домовленостями озброєння.


"За наявною інформацією, станом на 12:00 ситуація залишається напруженою. На луганському напрямку противник близько 08:30 випустив три міни калібри 120 мм по наших позиціях неподалік Зайцевого", - зазначив Праута.


На донецькому напрямку окупанти в період з 06:00 до 09:45 здійснили чотири обстріли.


"Найбільш тривалим і потужним став обстріл в районі Лебединського. З боку окупованої Ужівки ворог більше трьох з половиною години вів вогонь з артилерії 122-го калібру, танка, міномета калібру 120 мм, а також протитанкового ракетного комплексу", - додав Праута.


За його словами, поблизу Водяного ЗСУ нарахували на своїх позиціях 12 розривів мін 120-го калібру, які випустили терористи з боку Ужівки.



12 артилерійських снарядів калібру 122 мм розірвалися в районі Широкиного.


У мережі з'явився відеозапис із зафіксованими для знищення цілями, знятий безпілотником ЗСУ над позиціями російсько-окупаційних військ в Донбасі.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?