Авторизация

ДТП в Харкові: суд засудив Зайцеву до 10 років в'язниці

ДТП в Харкові: суд засудив Зайцеву до 10 років в'язниці

Суд в Харкові засудив Олену Зайцеву, винну в смертельному ДТП за участю двох автомобілів - Lexus, за кермом якого була дівчина, і Volkswagen, яким керував Геннадій Дронов, до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати автомобілем на три роки.

Зайцева визнана винною за ч.3 ст.286 КК, початок відбування покарання відраховувати з 18 жовтня 2017 року.


Дронов також визнаний винним, йому призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі, з позбавленням на три роки права керувати автомобілем. Термін покарання буде відраховуватися з 8 листопада 2017 року.

У коментарі журналістам він сказав, що термін тюремного ув'язнення для нього "дуже несподівана цифра".


Крім того, суд задовольнив позови про стягнення із Зайцевої та Дронова моральної компенсації.


Представник сторони звинувачення Максим Блохін в коментарі журналістам зазначив, що сьогоднішнім рішенням суду призначена максимальна міра покарання за статтею, за якою судили Зайцеву й Дронова.



У жовтні 2017 го в центрі Харкова в результаті аварії шестеро людей загинули, ще шестеро - було травмовано. Експертиза показала, що правила порушили обидва водії - і Зайцева, і Дронов.


В останньому слові на суді Зайцева заявила, що "щиро кається і більше ніколи не сяде за кермо". Її адвокати просили суд прийняти каяття як пом'якшувальну обставину.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка