Авторизация

Мангер вийшов на роботу

Мангер вийшов на роботу

18 лютого Владислав Мангер, якого слідство підозрює в замовленні вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк, повернувся на роботу. Про це йдеться в повідомленні  Facebook Херсонської облради.

Голова Херсонської облради провів апаратну нараду зі звітом про роботу комунальних підприємств за тиждень. Була також заслухана тема обласної програми боротьби з онкозахворюваннями, після чого Мангер заявив, що "люди чекають від нас рішучих кроків і чесного виконання своїх обов'язків".


31 липня 2018 року невідомий хлюпнув сірчаною кислотою в обличчя радниці мера Херсона Катерині Гандзюк. 4 листопада вона померла. Цей кримінальний процес став найбільш резонансним в Україні в другій половині 2018 року і початку 2019-го.
Реклама

ГПУ повідомила Мангер про підозру в замовленні вбивства. Запобіжний захід йому обирали майже чотири дні. Потім він раптово заявив, що це вбивство замовив генерал СБУ Данило Доценко. У СБУ назвали звинувачення "абсурдними" і "наклепом". Суд заарештував Мангера до 3 березня з можливістю застави ~ 2,5 млн грн. Її внесли і Мангер вийшов.



ГПУ збирається оскаржити вихід Мангера під заставу.


Рідні та друзі Гандзюк заявили, що головний підозрюваний в організації вбивства Олексій Левін (за даними ЗМІ, є кримінальним авторитетом на прізвисько "Москал") нібито співпрацював з головою облради Владиславом Мангером. Останній це спростовує. Крім Мангера вони вважають, що серед підозрюваних - голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв і його заступник Євген Рищук. Вони також заперечують подібний зв'язок. Його не бачать також і в ГПУ.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка