Авторизация

"Міністерство буде розблоковано". Супрун їде в Кабмін

"Міністерство буде розблоковано". Супрун їде в Кабмін

В.о. міністра охорони здоров'я  Уляна Супрун  вважає, що суд затягує з винесенням рішення у справі щодо усунення її від виконання обов'язків голови МОЗ. На брифінгу вона заявила, що збирається сьогодні розблокувати роботу міністерства.

Супрун зазначила, що суддя Окружного адмінсуду Києва Сергій Каракашьян довго не виходить з нарадчої кімнати нібито для того, щоб затягнути процес і відстрочити ухвалення рішення.


Рішення ОАСК, на її думку, створює небезпечний прецедент, який може бути застосований до будь-якої інституції в Україні - Кабміну чи навіть президента.

"Виявляється, що саме суддя Окружного суду має необмежені повноваження і не несе ніякої відповідальності щодо наслідків невиконання своїх обов'язків", - заявила вона.


Також, зазначила вона, заблокований процес вакцинації - як дітей, так і військовослужбовців.



"Після нашої прес-конференції я їду в Кабмін на засідання уряду, і ми будемо вирішувати це питання. Міністерство буде розблоковано", - заявила вона.


Минулого тижня ОАСК за позовом нардепа-радикала Ігоря Мосійчука заборонив Уляні Супрун виконувати обов'язки глави МОЗ. Однією з причин такого рішення стало те, що Супрун, за даними позивача, до сих пір знаходиться в іноземному громадянстві, хоча в 2015 році отримала громадянство України. Президент України Петро Порошенко заявив про повну підтримку Супрун в її діяльності на посту в.о. міністра охорони здоров'я, а міністр юстиції Павло Петренко пообіцяв оперативно оскаржити зазначене рішення суду.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка