Авторизация

Україна направила Італії ноту через "представництва ДНР"

Україна направила Італії ноту через "представництва ДНР"

Посольство України в Італії вимагає закрити так зване представництво ДНР в Вероні. Про це посольство повідомляє у себе в  Facebook.

Українські дипломати засудили спробу підтримки терористичних угруповань в Італії. До таких дій належить антиукраїнська провокація, яка полягала у відкритті 9 лютого "представництва ДНР" у Вероні.


У зв'язку з цим посольство і МЗС України направили ноту італійської сторони, а також запити владі Верони з протестом проти провокації, з'ясовується юридичний статус цього "представництва".
Реклама

Посольство повідомляє також, що "представництво" очолив Пальмаріно Дзоккателлі, який раніше був керівником так званого Регіонального комітету за незалежність Венето, а з початком російської агресії проти України став налагоджувати контакти з окупованих Донбасом.



Куратор бойовиків терористичних організацій Л/ДНР, помічник президента країни-агресора РФ Владислав Сурков назвав "основні моделі російської держави", в яких після епохи лідера більшовиків Володимира Леніна йде "держава Путіна".


Посол України в Італії Євген Перелигін відзначив, що новину про антиукраїнську провокацію в Вероні поширювали тільки російські ЗМІ. "Жодне національне італійське видання або авторитетне регіональне ЗМІ в Венето не присвятили цій події ні слова", - написав він у себе в Facebook.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?