Авторизация

Ціна життя - 25 грн: поліція повідомила деталі смерті студентки

Ціна життя - 25 грн: поліція повідомила деталі смерті студентки

В Олевському районі Житомирської області померла від переохолодження 20-річна студентка, яку водій вигнав з маршрутки, оскільки у неї не виявилося 25 грн, щоб заплатити проїзд. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Дівчина їхала в Олевськ в лікарню до матері. В обласній поліції сьогодні LIGA.net підтвердили факт смерті дівчини.


Спікер поліції Житомирській області Алла Ващенко зазначила LIGA.net, що дівчина померла від переохолодження після того, як її висадили з маршрутки саме на зупинці, а не в лісосмузі між населеними пунктами.

"Її тіло знайшли 10 січня в лісовому масиві. Згідно з висновком судмедекспертів, вона померла від переохолодження внутрішніх органів", - зазначила Ващенко.


Відповідаючи на питання LIGA.net, чи був опитаний водій маршрутки, Ващенко сказала: "Водій дав свідчення. Він сказав, що не знає причини, чому вийшла дівчина відразу на наступній зупинці 8 січня близько 04:00".


У поліції також не відповіла, чи встановлені очевидці, які могли б підтвердити, що водій вигнав студентку з маршрутки.


"Питання, яке ви задаєте (про очевидців, - ред.) не є першочерговим: вона померла від переохолодження", - додала Ващенко.


За її словами, поліція не підтверджує інформацію про те, що дівчина нібито була в стані алкогольного сп'яніння, як писали деякі видання. "Немає такої інформації", - підкреслила Ващенко.



За інформацією місцевих ЗМІ, дівчина навчалася в Новоград-Волинському медичному коледжі, її звали Ірина Дворецька.


2 листопада в Ірпені Київської області з переповненої маршрутки на ходу випала 15-річна дівчина, у неї діагностовано черепно-мозкову травму.


Реклама
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка