Авторизация

1+1: Зеленський перед Порошенком в новорічну ніч - не помилка

1+1: Зеленський перед Порошенком в новорічну ніч - не помилка

Телеканал 1+1 заявив, що показ новорічного привітання коміка  Володимира Зеленського в ніч на 1 січня перед показом привітання президента Петра Порошенка  не був технічною помилкою. Про це  Детектору медіа  повідомили в прес-службі каналу.

"У ніч з 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу 1+1 не було технічних помилок", - сказали в прес-службі.


Там послалися на інтерв'ю генерального директора 1+1 медіа Олександра Ткаченка  Ліга.Бізнес, в якому він нібито пояснив "логіку побудови програмної сітки в новорічну ніч".

Ткаченко, зокрема, сказав, що "зустрічати Новий рік" за вказівкою "старшого товариша - совковий рудимент", від якого "пора відвикати".


"Але та реакція, яка виникла, говорить про те, що нам намагаються нав'язати історію про відсутність вибору. Про єдино можливий варіант. І ось тут я проти. Тому що насправді дискусія звелася до того, як Зеленський все-таки посмів? Відповідь проста - має право", - сказав керівник телеканалу.



Раніше в інтерв'ю Українській правді Зеленський назвав технічною помилкою зміщення в часі новорічного привітання президента на користь звернення самого Зеленського.


"Чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше... я думаю, що це технічна помилка", - сказав комік.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка