Авторизация

Україна домовляється про безвізовий режим з 22 країнами - МЗС

Україна домовляється про безвізовий режим з 22 країнами - МЗС

Україна веде переговори про спрощення візового режиму або введення безвіза з 22 країнами. Про це повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін, пише Європейська правда.

"Сьогодні абсолютно спокійно громадяни України без віз можуть їздити в 86 країн світу, з них в 34 потрібен біомeтрічній паспорт. З інших 112 держав в 54 - спрощений в'їзд, це частковий безвіз - або електронна віза, або віза по прибуттю. Ще в 58 держав потрібно отримувати візу в дипломатичних або консульських установах", - уточнив Клімкін.


Зараз Україна веде переговори про спрощення візового режиму або введення безвізового режиму з 22 країнами. Найближчим часом почнуться переговори ще з кількома країнами, зазначив міністр закордонних справ.

На початку року президент Петро Порошенко повідомив, що безвізовим режимом з Євросоюзом з моменту його введення скористалися 2 млн українців.


Реклама

Україна піднялася на три позиції в так званому рейтингу паспортів консалтингової компанії Henley & Partners, зайнявши 41 місце. У 2018 році Україна отримала безвізовий доступ ще до 14 країн. Громадяни країни без візи можуть відвідати 128 країн.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?